fbpx

Aris Pixel

GDPR

Politica de confidențialitate

Site-ul www.arispixel.ro este înregistrat in Registrul de evidenta a prelucrărilor de date cu caracter personal prin ARIS UNLIMITED CONCEPTS SRL, Număr Registrul General: 26508 din data: 22/11/2019

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecția vieții private in sectorul comunicațiilor electronice www.arispixel.ro are obligația de a administra in condiții de siguranță si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectării datelor este pentru: onorarea comenzilor, informarea utilizatorilor privind situația contului si starea comenzilor, cat si pentru statistica, reclama, marketing si publicitate. Cu acordul tau, www.arispixel.ro poate trimite notificări privind ofertele curente prin newsletter săptămânal, dar si felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. www.arispixel.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.arispixel.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date, sau dezactivarea acesteia din platforma de trimitere a newsletter-ului.
De asemenea www.arispixel.ro va furniza datele tale cu caracter personal altor companii cu care se afla in relații de parteneriat, cu garanția, prin contract ca aceste informații sunt păstrate in siguranță si ca furnizarea acestor informații personale se va efectua conform legislației in vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de marketing si promovare, precum si alte companii organizatoare de concursuri, tombole sau alte activități adiacente. Informațiile cu caracter personal, pot fi furnizate si către Parchet, Politie, Instanțele judecătorești si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Prin citirea prezentelor Termene si Condiții ai luat la cunoștința ca iți sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție si sa soliciți ștergerea datelor cu excepția situațiilor prevăzute de lege, dreptul de a nu fi suspus unei decizii individuale, dreptul de a te adresa justiției in caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecția vieții private in sectorul comunicațiilor electronice.

Conturile si informațiile aferente acestora pot fi modificate doar de titularul adresei de mail ( non-private de tip user@yahoo , user@gmail etc) si de titularul de mail sau titularul domeniului in cazul adreselor private (domenii înregistrate de persoane fizice sau juridice).

Pentru Informații suplimentare iți stăm la dispoziție la următoarea adresa de mail: hello@arispixel.ro