fbpx

Aris Pixel

5 Hack-uri de știut pentru orice website

office aris pixel

Utilizați un titlu descriptiv axat pe cuvinte cheie pe pagina principală a website -ului

Titlul din partea de sus a paginii de pornire, trebuie să răspundă la prima întrebare a vizitatorilor dacă au aterizat în locul potrivit sau nu.

Titlul trebuie să fie clar și precis, dar majoritatea aleg sa pună ceva elegant, dar inteligent, descriptiv și atrăgător.


Exploatarea ierarhiei vizuale

Ierarhia vizuală demonstrează că ochiul uman este atras vizual de o anumită ordine, cale sau secvență. Aranjamentul, culoarea, dimensiunea și contrastul tuturor elementelor vizuale relativ unele cu altele la o anumită ordine, pe care ochiul uman le vede de preferință. Toate aceste aspecte diferite amplifică impactul vizual general asupra cititorului.

website responisve
website responisve

Menționați butoanele de share pe social media

Asigurați-vă că plasați profiluri de socializare pe pagina de pornire a site-ului dvs., astfel încât vizitatorii să vă poată găsi pe mai multe platforme.

De asemenea butoanele de share ar trebui să fie pe fiecare postare, pentru a le fi mai ușor cititorilor să partajeze informațiile de pe site, pe rețelele de socializare.

share buttons

Focusarea pe design-ul pe mobil

Deoarece un număr mare de vizitatori vor naviga pe site-ul tău web de pe telefoane mobile, trebuie să le facilitezi navigarea.

Aranjamentul, spațiul, aspectul vizual și viteza de încărcare a diferitelor elemente, cum ar fi imagini, text, sigle etc. trebuie să fie personalizate și perfect responsive pe mobil.

Optimizarea website-ului pentru o încărcare mai rapida

Timpul de încărcare mai rapid ajută la reducerea ratei de respingere, stimulând implicarea site-ului tău. Viteza de încărcare a site-ului web afectează, de asemenea, ranking-ul SEO.

O viteză ideală pentru încărcarea site-ului este în termen de trei secunde, altfel există o șansă puternică ca utilizatorul să părăsească site-ul înainte de a se încărca.

responisve website

Sperăm că îți vor fi de folos aceste hack-uri! Pentru orice fel de întrebări nu ezita să ne contactezi prin email și noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp!
Urmărește-ne și pe rețelele sociale pentru a fi la curent cu cele mai noi informații și sfaturi despre web design și marketing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *